En brudepige kjole du virkelig kan ikke bære Again

En brudepige kjole du virkelig kan ikke bære Again

Mens groomsman kan leje tuxedoes , det meste af tiden brudepiger får stukket købe dyre kjoler – hvoraf mange aldrig bliver slidt en anden gang .

Lidt Borrowed Kjole CEO Corie Hardee håber at tilbyde et alternativ med hendes leje brudepige – kjole selskab .

“Jeg havde været en brudepige mange gange, og jeg var faktisk virkelig overrasket over, at en udlejning ikke eksisterede. Du kan leje bare om noget , men ikke den ene stykke tøj , som ingen ønsker at eje , “siger Hardee . Ifølge The Knot , brudepiger i USA bruger næsten 870 millioner dollar hvert år på kjoler , med de gennemsnitlige omkostninger pr kjole på 136 dollars .

Hardee , en tidligere managementkonsulent , først fik spændt til forretningsidé i 2011 – og dykkede med hovedet først ind i markedsundersøgelser.

“Det tog omkring 6 til 8 uger for at udvikle [ ideen ], og bare slags overbevise mig om, at der var en mulighed . Jeg bootstrapped forretningen, så jeg kiggede på lejlighed som enhver investor ville som jeg var ved at lægge mine egne penge og muligheden omkostningerne tabt løn i virksomheden , “siger Hardee , der investeret $ 30.000 til få den idé fra jorden.

Forretningsmodellen

Lidt Borrowed Dress gør crinkle chiffon kjoler i 12 stilarter og 18 farver . Lejeomkostninger mellem $ 50 og $ 75 , afhængigt af den stil , og brudepiger modtager to størrelser med posten to uger før brylluppet. Efter brylluppet er kjoler returneres i forudbetalt kuverter.

Nioghalvfems procent af tiden , Hardee siger en af ​​de to størrelser passer godt nok til at bære ned ad kirkegulvet . De to- ugers vindue , er imidlertid designet til at hjælpe beskæftige sig med eventuelle sidste-øjebliks- kriser.

“I det sjældne tilfælde, at ingen af ​​de kjoler passer, den første mulighed er at bære backup kjole af en anden af ​​de brudepiger. Så hvis du har brudepiger i en bryllupsfest , har du ti kjoler at vælge imellem. I tilfælde af at du har brug for en tredje kjole sendt til dig , vil vi gøre det for $ 25, “siger Hardee . Brudepiger kan også konvertere leje i et køb, hvis ændringer er et absolut must.

Lidt Borrowed Dress hidtil lagre 3.000 kjoler. Hver kjole har hånd ligesom vinger , justerbare stropper eller skjulte elastiske linninger . De løber fra str. 0 til 18 år.

Hardee siger arbejde med lokale producenter i New York Garment District har også hjulpet opstart dække den stigende efterspørgsel .

” Hvis vi skulle fremstille i udlandet , ville det bare betyde, at der var en masse mere leveringstid. Og jeg fandt , at den kvalitet, du får her er bare meget højere , “siger Hardee .

Kan LBD sprænges brude branchen ?

Lidt Borrowed Dress er ikke den eneste opstart sultne efter en skive af brudepige kjole markedet.

Lej Runway , som begyndte at udleje kjoler til alle lejligheder i 2009 iværksatte et bryllup boutique to år siden , hvor brudepiger kan leje designer kjoler for mellem $ 40 og $ 150 fra designere som Badgley Mischka og Nicole Miller. En nyere konkurrent , sværger at være Chic, ser også at udleje designer kjoler specielt til brudepiger , men er stadig pre-launch .

Hardee siger mere etablerede Lej Runway , som har efter sigende rejst mere end 55 millioner og andre designer – leje nystartede har hjulpet sætte scenen for lille Borrowed Dress succes.

“Jeg tror helt sikkert i løbet af de sidste par år , er kvinder i stigende grad komfortabel med at leje online. Du kan leje en håndtaske , leje en designer kjole , og nu kan du leje en brudepige kjole , “siger Hardee .

Denne vinter , Lidt Borrowed Kjole annonceret en frø rundt på 1,25 dollar millioner, hvilket omfattede investorer som Andreessen Horowitz , Index Ventures , startkapital og angel investor Joanne Wilson. Wilson, den første investor i startsekvensen , siger hun var imponeret over Hardee analytiske tilgang til markedet .

“Jeg tror, ​​at det, jeg har været mest imponeret over er, hvordan Corie analyserer data . Det er imponerende, [ hun analyserer ] , at data til at vokse hurtigere , “siger Wilson. Hardee siger hun redesignet stil lineup sidste år efter at have taget et nærmere blik på kundetilfredshed satser med forskellige kjoler.

Wilson har store forhåbninger for Little Borrowed Dress. Mens Hardee afvist at afsløre indtægter eller antallet af kjoler lejede , er hun rager 400% vækst i år . Ud over leje kjoler , har virksomheden også begyndt at tilbyde matchende mænds slips og bowties til salg.

“Jeg tror, ​​at potentialet er enormt ,” siger Wilson. “Hvis du ønsker at være” store billede, ” Jeg tror, ​​at dette mærke vil ende med at blive den go-to destination for alle, der har brug for elementer til et bryllup , der er under udlejning tilstand. Nogle af punkterne kan pick-up , smide det i kurven , men hvis du lejer , er du nødt til Little Borrowed Dress, og det er slutningen på historien. ”
Festkjoler, Gallakjoler, Cocktailkjoler, Flyekjoler.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En brudepige kjole du virkelig kan ikke bære Again