6 måste läsa tips för att välja brudtärna klänningar och kläder

6. Skal Læs Tips til at vælge brudepige kjoler og outfits

En gruppe af piger iført smukke brudepige kjoler kan ikke kun bringe bruden en masse glæde , men også skabe en bedre atmosfære til brylluppet. Det er dejligt at have nogle venner og familie vidne sådan en dejlig øjeblik, hvor alle bare ser godt ud. Det ville være en livslang hukommelse , ville det ikke? Så i denne artikel vil vi tale om, hvordan man vælger fabelagtige brudepige kjoler og dele nogle andre tips om deres outfits :

Tips til at vælge brudepige kjoler

1. . Farven på brudepige kjoler bør være i tråd med farvetema for brylluppet.
Har du nogensinde set filmen 27 Dresses ? Det vælter fuldstændig den traditionelle idé, at brudepige kjoler er kun acceptable i pink. Heltinden , en hård kerne brudepige , overværer 27 bryllupper i filmen og chok publikum med sin fantastiske skønhed hver gang. Hendes erfaring fortæller os, at brudepige kjoler behøver ikke kun være begrænset til at være ‘ sød ‘ eller en bestemt farve ; så længe deres stil passer til temaet for det bryllup , kan de stadig skabe fantastiske brudepiger. Der er en bred vifte af farver til brudepige kjoler. For eksempel i en lavendel tema bryllup , lys lilla er et godt valg ; mens det i en hvid tema bryllup , kunne lysegrøn bringe friskhed. En blå tema bryllup ville virkelig fungerer godt med lys blå, men det vigtigste er at sætte sig ned på forhånd med nogle farveprøver (du kan hente dem gratis fra malingen afsnit af din lokale isenkræmmer , hvis du er på et budget ), og vælg farver, der matcher godt og behage øjet.

Generelt det bedste match er to nuancer , der tilhører den samme farve, mens de kjoler kan være en lille smule lysere. Hvis der ikke er nogen bestemt farve for temaet , så fortvivl ikke , skal du vælge forholdsvis neutrale farver som lys pasteller.

2. . Vælg den samme farve for forskellige stil kjoler , eller de samme stil kjoler , hvis de er forskellige farver.
Nogle brude tror, ​​at jo flere brudepiger , de har det bedre, men en gruppe af brudepiger kan forårsage unikke problemer . Hvordan kan du sørge for, at de alle ser det samme, når ikke to kvinder er ens ? Den vigtigste regel er at have kjoler lavet af samme farve og stof , hvis stil er anderledes ; og hvis farven er anderledes , ville det være bedre at gøre den stil det samme eller i det mindste lignende .

Brudepige kjoler er (afhængig af style) næsten ” engangsposter slid ‘ elementer , så det er et godt valg til at købe dem sammen i samme butik eller butik . Det vil være lettere for dem at være ens på denne måde.

3. . Praktisk til at gøre ærinder
Hvis det ikke er så nødvendigt at være formel og derefter brudepige kjoler med korte nederdele er bedre. Knælange er den optimale længde som det ikke vil hæmme dem, når de er farende om at gøre job til bruden og vil også gøre dem til at se ung , livlig og fuld af energi .
Nips for resten af ​​brudepige outfits

4. . Bouquet
Brudepiger kan også have buketter udover bruden . Gøre disse buketter mindre end brudens , og det vil skabe en effekt beslægtet med et utal af stjerner omkring månen. Brudens buket bør være fuld af forskellige blomster og passende farver som pr tema, men holde igen på brudepiger buketter og gøre dem enklere , mens du stadig supplerer den for bruden.

5. . Hår stil
At være forenet er også godt her , og Brudepigernes frisurer må afvige fra brudens samtidig være lig hinanden . Hvis bruden gør op hendes hår, kan de andre piger bære deres ned. Hvis bruden bærer en stor tiara så pigerne kunne bære mindre circlets på en lignende måde at buketten sagen.

6. . Smykker
Smykker lavet af perler er passende for brudepiger som perler er temmelig lav-key , har en lys farve og vil ikke tage opmærksomheden væk fra bruden. Faktisk er der ikke behøver at være for meget smykker , så et par øreringe er nok.

Kjoler til Brudens Mor,Billige Konfirmationskjoler,Billige Brudekjoler

Dragende Fushia En Linje Chiffon Sweetheart Gulvet Længde Hot Salg Gallakjoler

Dragende Fushia En Linje Chiffon Sweetheart Gulvet Længde Hot Salg Gallakjoler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 måste läsa tips för att välja brudtärna klänningar och kläder