Enkele belangrijke feiten over een graduatie GLB

Nogle vigtige fakta om en Graduation Cap

En graduering cap er også kendt som en firkantet akademisk cap, graduate cap, Oxford hætte eller mortarboard. I Australien er det også kendt som en rendegraver, kvadratisk eller hjørne-cap. Hovedet-kjole består af en kvadratisk formet bord knyttet til en kalot. Hætten har en kvast knyttet til dens top. Disse hætter har normalt fire hjørner. Nogle af disse attires har seks til otte hjørner. Disse hætter er båret af de studerende i løbet af deres indkaldelse eller graduering ceremonier. Disse hoved-kjoler er slidt sammen med graduering kjoler. Disse akademiske kjoler er blevet en sædvanlig uniform til high school, college og akademikere.

De firkantede hætter først dukkede op i Frankrig og Italien i det 15. århundrede. Disse hætter blev indført ved Oxford University i det 16. århundrede. I USA gradueringen påklædning blev standardiseret af den amerikanske Rådet om uddannelse i slutningen af ​​det 19. århundrede. Gradueringen attires fremstillet i denne periode var enten sort eller grå farve.

Disse attires blev oprindeligt båret af kandidatuddannelser indehavere i løbet af deres indkaldelse ceremonier. Senere på disse prestigefyldte tøj blev vedtaget af bachelorer, high school-dimittender, bachelorgrad indehavere og ph.d. grad indehavere. Masters og ph.d.-hætter er kendt som Tams. Disse store og mellemstore graduering hætter er som regel lavet af sort fløjl materiale.

En graduering kjole og hætte symboliserer stolthed, glæde, hårdt arbejde og præstation. En skræddersyet eksamen cap udtrykker individualitet. En dimissionsfest er ufuldstændig uden de færdiguddannede iført deres akademiske kjoler. Iført smukt designet cap og kjole vil gøre din graduering dag mere speciel og mindeværdig. Der er mange traditioner forbundet med disse akademiske kjoler. Et af de mest berømte traditioner er tossing hætterne op i luften i slutningen af ​​indkaldelsen ceremoni. Traditionen blev startet af kadetter dimitteret fra US Naval Academy i 1912. En anden ikoniske tradition forbundet med disse faglige hoved-kjoler er kvast drejning. Studerende normalt flytte deres kvast fra højre til venstre.

Disse faglige hoved-kjoler fås i mange forskellige størrelser, former, stilarter, farver og materialer. Nogle af de almindelige anvendte materialer til at gøre disse attires er bomuldspoplin, rayon, silke, Klædes, bomuld, polyester, cross korn, percale, fløjl og princetta.

Det er vigtigt at vælge din eksamen cap nøje for at sikre, at du ser din bedste på den mest mindeværdige dag i dit akademiske liv. Den første ting at overveje, samtidig med at købe en akademisk cap er dens størrelse. Den fælles landbrugspolitik bør være en perfekt pasform. Iført en dårlig montering cap kan gøre dig se uintelligent og rodet. Endvidere bør hætten passer godt med den kjole. En anden vigtig ting at overveje, er farven på hætten. De fleste af de uddannelsesinstitutioner kræver deres elever at bære hætter og kjoler af bestemte farver. Farverne på disse akademiske kjoler også variere alt efter fagområde. Det er vigtigt at vide hvilken farve specifikationer for din institut inden de køber en graduering cap.Billige Brudekjoler,Hjemkomst Kjoler,Billige Konfirmationskjoler,Kjoler til Brudens Mor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enkele belangrijke feiten over een graduatie GLB